5.4.14

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩς ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

Σκότωσε τον 4άχρονο γιο της επειδή νόμιζε πως ήταν ομοφυλόφιλος

Η 25χρονη Τζέσικα κατηγορείται για δολοφονία, ανθρωποκτονία από πρόθεση και δη μετά από κακοποίηση. Θύμα ο τετράχρονος γιος της. 

Η εισαγγελία σημειώνει πως το παιδάκι πέθανε μετά την επίθεση που δέχτηκε, από τα τραύματα του ξυλοδαρμού αλλά και από την καθυστέρηση στην ιατρική αντιμετώπιση της επίθεσης, καθυστέρηση η οποία οφείλεται σαφώς στην αντίδραση της μητέρας του.
Το δικαστήριο ανακάλυψε και μήνυμα στο facebook από τη μητέρα στο φίλο της Μπράιαν. Στο μήνυμα έγραφε πως τιμώρησε το γιο της διότι πίστευε πως ήταν ομοφυλόφιλος.
Εντελώς σοκαριστικό, όσο και αποκαλυπτικό είναι αυτό που γράφει η Τζέσικα Ντούτρο.
Αναφέρει πως ο Ζάχαρι "κοίταζε τον τοίχο" (εννοεί πως ήταν τιμωρία με το πρόσωπο στον τοίχο) επειδή την θύμωσε. Ο γιος της, λέει, θα γινόταν ομοφυλόφιλος. "Περπατά και μιλά σαν γκέι".
Στη συνέχεια έγραψε στο φίλο της πως πρέπει να δουλέψει σε αυτό το θέμα.
Ο θάνατος του μικρού τετράχρονου καταγράφηκε ως δολοφονία πια, το περασμένο καλοκαίρι, στις 16 Αυγούστου. Νωρίτερα τον ίδιο μήνα ο φίλος της μητέρας Άντριου είχε δηλώσει ένοχος σε ανθρωποκτονία και επίθεση, ενέργειες άμεσα συνδεόμενες με το θάνατο του Ζάχαρι.
Όταν συνελήφθη για πρώτη φορά αποδέχτηκε πως είχε κλωτσήσει ξανά και ξανά τον Ζάχαρι στην κοιλιακή χώρα, φορώντας παπούτσια. (madata.gr)

2 σχόλια:

Ξενικός είπε...

θα τη γλυτώσει με εγκλεισμό σε ψυχιατρείο. Θα τη "θεραπεύσουν" κιόλας, πείθοντάς την πως η ομοφυλοφιλία είναι σεβαστή. Σαν έγκλειστη σε γυναικεία πτέρυγα θα έχει κι από πρώτο χέρι ομοφυλοφιλικές εμπειρίες. Λέτε να τη δούμε σε κανένα pride μετά από μερικά χρόνια;
Βρε, τι θακούσουμε ακόμα!
Ξενικός

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιοι άνθρωποι θέλουν να λέγονται και γονείς!