13.5.15

ΒΙΕΝΝΗ, ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥAΛΗ (;) ΠΟΛΗ - ΛΟΓΩ EUROVISION

Βιέννη: Ομοφυλόφιλα ζευγάρια απεικονίζονται στα φανάρια ενόψει Eurovision! 
Σκοπός της καμπάνιας να δείξει... ότι η αυστριακή πρωτεύουσα είναι «ανοιχτόμυαλη» Βιέννη: Ομοφυλόφιλα ζευγάρια απεικονίζονται στα φανάρια ενόψει Eurovision! 
star.gr, 12-5-2015 
​Mέχρι και τα σύμβολα στα φανάρια άλλαξαν στη Βιέννη, ενόψει του 60ου διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου. Οι φωτεινοί σηματοδότες πλέον απεικονίζουν ομοφυλόφιλα ζευγάρια , με καρδούλες ανάμεσά τους, σε «κόκκινο» και «πράσινο»! 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Φωτισμού της πόλης, η καμπάνια έχει ως σκοπό να δείξει πως η αυστριακή πρωτεύουσα είναι «ανοιχτόμυαλη» αλλά και να αυξήσει την ασφάλεια στους δρόμους, αφού οι πρωτότυπες φιγούρες προσελκύουν την προσοχή τόσο των οδηγών όσο και των πεζών. 
Το Reuters αναφέρει πως η Βιέννη θα φιλοξενήσει επίσης μια «Life Ball» φιλανθρωπική εκδήλωση στις 16 Μαΐου για να συγκεντρώσει τα χρήματα για την καταπολέμηση του HIV και του AIDS. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Σαρλίζ Θερόν και ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ, μαζί με την περσινή νικήτρια του ευρωπαϊκού τραγουδιού Κοντσίτα.

Δεν ξέρω αν όντως η Βιέννη είναι μια ανοιχτόμυαλη πόλη, αλλά εκείνη που σίγουρα είναι ανοιχτόμυαλη είναι η EUROVISION, χωρίς καμιά αμφιβολία.

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

H Κοντσίτα Βουρστ και η Ντάνα Ιντερνάσιοναλ τραγουδάνε το "Waterloo" των ΑΒΒΑ στο πάρτι του BBC για τα 60 χρόνια της Eurovision.

https://www.youtube.com/watch?v=qmQQsNLW9H0